Last-minute sponsor

Morgen gaat de 10de editie van MasterLAN dan ook eindelijk van start en op de valreep kunnen wij een nieuwe sponsor aankondigen, namelijk niemand minder als Corsair!

Corsair zal onze Command & Conquer Generals competitie voorzien van een aantal zeer mooie prijzen, namelijk de Vengeance 1500 headset, de Raptor HS40 headset en de Raptor HS30 headset. Corsair bedankt! 

Masterlan 10 - Competities

Het is inmiddels nog maar 2,5 week en de Lanparty gaat al bijna van start. Nog 16 dagen.

Dus word het ook hoogtijd om wat Competitieinformatie vrij te geven. Zoals alle afgelopen jaren gaan we ons uiterste best doen om de Funcompo weer te overtreffen. Wat is Meldersnet zonder Funcompo? Zeker bij een 10de editie. Maak je borst dus maar vast nat.

Verder gaan we vooral kijken in de oude doos. En gaan we jullie de volgende games voorschotelen:
  • Quake 3 CTF 3v3
  • Trackmania
  • C&C Generals
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn horen we deze natuurlijk graag. Nu, maar ook op de lan.

Meldersnet MasterLAN 10

Vijftien jaar Meldersnet! De tiende MasterLAN! Wat tien jaar geleden begon als een feestje ter ere van het vijf-jarig jubileum, daarna tien jaar volgehouden: Dé LAN van het jaar voor Meldersnet.


En ook dit jaar zijn de hoofdingrediënten hetzelfde. Net als voorgaande edities zal alles weer gaan plaatsvinden de Horster "Mèrthal". Deze hal is voorzien van toiletten, een douche en we hebben een grote slaapruimte.
Daarnaast zal er ook weer de befaamde Meldersnet catering zijn, zodat je werkelijk waar niks te kort hoeft te komen.

MasterLAN staat voor gezelligheid, lekker gamen en leuke (fun)compo's!

Meldersnet Leden LAN 2014!

 Jaja, tijd voor weer eens een nieuwe Leden LAN! Voor leden. Door leden!


Voor de mensen die nog nooit een Leden LAN hebben meegemaakt: op vrijdagavond krijgen we de blokhut (in Meterik) om 21:00 opgeleverd. Dan is het even met z'n allen tafels plaatsen, switches gooien en touwtjes knopen, en daarna kunnen we gaan gamen.

En zondag, tegen een uur of vier, als iedereen het moe is, ruimen we met z'n allen op, en gooien we de deur weer op slot.

De kosten: leden betalen 15 euro, niet-leden 25 euro. Dan heb je wel een all-in weekend: wij zorgen voor drinken, chips, koekjes en broodjes. En voor 15 euro kun je een hoop halen!

Vragen? Opmerkingen? Nee? Tot de 28ste maart dan!

Extra Sponsor + Lastminute Info

Op de valreep hebben we nog een nieuwe sponsor weten binnen te halen. Welgeteld Coolermaster zal ons van prijzen voorzien voor de competities. Coolermaster bedankt!


En nu is het dus tijd voor een laatste update van ons front:

vanmiddag vanaf 16:00 ben je welkom in de Merthal. Informatie over de bereikbaarheid vind je op onze locatiepagina. Hier vind je ook informatie over het parkeren, maar het enige wat van belang is dat de parkeerplaatsen voor de hal alleen als losplaats gelden. Als iedereen na het uitladen zijn auto op een parkeerplaats zet, hoeft niemand ver te lopen.

Verder zouden we graag nogmaals benadrukken dat we maar 1 netwerkpoort per persoon beschikbaar hebben. Hou je hier alsjeblieft aan, anders hebben de mensen naast je hier last van.

Mocht je twijfelen of je onderweg wat gaat eten: onze catering is meteen vanaf 16:00 uur open, en we hebben net als voorgaande jaren weer lekkere menu's. Onze catering is trouwens de gehele LAN open, ook midden in de nacht!

Tenslotte een mededeling voor alle vrijwilligers: onze voordeur gaat om 12:00 uur dicht. Als je mee wilt helpen, zorg dan dat je voor die tijd binnen bent. Je hebt meteen een goede reden om tegen die tijd binnen te zijn, want dan gaan we lekker lunchen met z'n allen! 

Masterlan 9 Competities

Het is inmiddels nog maar 3 weken en de Lanparty gaat al bijna van start. Nog 22 dagen.

Dus word het ook hoogtijd om wat Competitieinformatie vrij te geven. Zoals alle afgelopen jaren gaan we ons uiterste best doen om de Funcompo weer te overtreffen. Wat is Meldersnet zonder Funcompo?

Verder gaan we vooral kijken in de oude doos. En gaan we jullie de volgende games voorschotelen:

  • Quake 3 CTF 3v3
  • Trackmania
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn horen we deze natuurlijk graag. Nu, maar ook op de lan.


Vandaag eindigt eerste betaalperiode

De aanmeldingen van de negende Meldersnet Masterlan staan al al een tijdje open.

Op dit moment zijn er al zo`n 65 aanmeldingen binnen gekomen. Vandaag heb je de
laatste mogelijkheid om van onze early bird gebruik te maken. Meldersnet-leden betalen 15 euro en niet-leden betalen 22,50.

Heb je zin om op 11, 12 en 13 oktober een weekendje te lannen? Meld je dan snel aan via http://masterlan.nl/lan/aanmelden/.

MasterLAN 9

Nog twee maanden, en dan is het weer tijd voor MasterLAN 9. De gezelligste LAN van Nederland, georganiseerd door Meldersnet in Horst.
Al jaren staat de MasterLAN garant voor een hal met ruime plaatsen, een apart slaapgedeelte, uitgebreide catering en een sfeer waar mensen ieder jaar voor terugkomen.


Schrijf je dus snel in! Doe dat voor het einde van de maand, en je betaalt als lid slechts 15 euro, niet-leden betalen t/m 31 augustus 22,50.

Dat was MasterLAN 8!

Iedereen enorm bedankt voor jullie deelname aan de MasterLAN. Als organisatie kunnen we tevreden terugkijken op een erg leuke en gezellige LAN. Uiteraard hopen we dat jullie het net zo hebben ervaren!

Extra bedanken we de vrijwilligers die hebben geholpen tijdens de opbouw en het afbreken, en de personen die een cateringdienst hebben gedraaid! Zonder jullie hulp was het zeker niet zo'n succes geweest!

Bedankt!

Meldersnet Masterlan 8 - Competities onthuld

Competities die de komende Masterlan door de Compocrew geregeld zullen worden zijn de volgende:

  • Funcompo
  • Counter-strike: Global Offensive
  • Quake 3
  • Need for Speed: Underground 2
Meer informatie zal op korte termijn worden vrijgegeven

Oudere berichten